top of page
PATTERN2.png
marom_projekt-pikto_OSSZES-32.png

Az Auróra moduláris bútoraiból bármit fel lehet építeni: baráti összejöveteleket, kulturális programokat, szimfonikus zenekarokat, játszóteret, szociális érzékenységet, fából vaskarikát és becsületkasszát. Tényleg. Bármit. Moduláris!

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

AU-marom.png

Az Aurórát társadalmi vállalkozásként hoztuk létre, azzal a céllal, hogy egy nyitott közösségben összekapcsoljuk a kulturális programokat, a civil és aktivista szervezetek munkáját, a közösségépítést és a szórakozást. Működésünk célja, hogy stabil bázist alakítsunk ki, ahol szociális- vagy kulturális terülteken működő emberek, csoportok és non-profit szervezetek találkozhatnak, megoszthatják ötleteiket és új együttműködéseket valósíthatnak meg közösen.

RÉSZVÉTELI DEMOKRÁCIA

Az Auróra hosszútávú célja egy olyan innovatív és önfenntartató gyakorlat kidolgozása, amely növeli társadalmilag aktív állampolgárok számát, ezzel előmozdítja a demokratikus gyakorlatok kiszélesedését Magyarországon. 2014 nyarán körülbelül ötven önkéntessel kezdtük el a háromszintes épület felújítási munkáit, ezzel párhuzamosan zajlott a ház szervezeti kialakításának közösségi alapú tervezése, melynek során megalakultak a működést elősegítő ügyek köré szerveződő, demokratikus és részvételi alapokon működő munkacsoportok, valamint a ház döntéshozó testülete, a plenáris. A programszervezés, a kommunikáció, belső design és a közösségszervező munka azóta is önkéntes alapon folyik.

logo_teljes (1).png

Civil szervezeteknek kedvezményes terembérlési lehetőségek!

Az Auróra Közösségi Ház a nyolcadik kerületben, Pest központi, könnyen megközelíthető részén található a Blaha, II János Pál pápa tér és a Rákóczi tér között. Az Auróra nem csupán egy helyszín, rugalmasan tudunk alkalmazkodni a képzések, találkozók eltérő igényeihez. A falaink között a filmkluboktól kezdve, a kiállításokon át, a művészeti performaszokig sok minden elfér. A ház értékrendjével azonos programok szervezésére és támogatására kiemelt figyelmet fordítunk, ilyenek a kisebbségeket érintő és róluk/nekik szóló programok, emberi jogok, vallási és kulturális sokszínűség, környezetvédelem, szárnybontogató vagy társadalmi-politikai szerepvállalástól nem félő művészeti akciók és zenekarok.

terkep2_edited.jpg
Screenshot_2.png
bottom of page