top of page
fb_cover_1.jpg

Mi az a Kritika és Felelősség Szabadegyetem?

A Szabadegyetem egy különleges összhang. Egyszerre épít a kíváncsiságra, a tudás szeretetére, miközben az ember végig szabadon, egy fesztivál hangulatú táborban érezheti magát.

 

Ez egy egyedülálló kezdeményezés, és nem titok, hogy a célja a hagyomány- és közösségteremtés. A Szabadegyetem kötelezően ajánlott pályaválasztás előtt álló fiataloknak, egyetemistáknak, akik megismernének más tudományterületeket és egy új közösségre vágynak, vagy a munkaerőpiacon lévő fiatal felnőtteknek, akik nosztalgiával gondolnak vissza egyetemi éveikre.

RÉSZVÉTELI DÍJ

39.000 Ft

MIT TARTALMAZ?

  • 4 éjszaka szállás

  • Napi 3 étkezés (08.21-én csak ebéd vacsora, 08.25-én csak reggeli)

  • Szakmai programok

  • Szórakoztató programok

Gyere el mindenképpen, ha …

Egy közösségre vágysz!
Valami kreatív és társadalmilag hasznos dolgot csinálnál!
Érdekel a pszichológia, a társadalom működése és a közélet!
Szívesen találkoznál és beszélnél inspiráló emberekkel: tudósokkal, szakpolitikusokkal, írókkal, közéleti szereplőkkel.
Szereted a természetet és szívesen hátrahagynád egy kicsit a város zaját.

A világ szerinted is bonyolult, de szeretnéd megismerni.

Névtelen terv (13).png

FIGYELEM!

A Kritika és Felelősség Szabadegyetem az esélyegyenlőség jegyében szerveződik, így a kevesebb lehetőséggel rendelkező fiatalok jelentkezését is szeretettel várjuk. Ha élni szeretnél a KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTEL lehetőségével, csupán annyit kell tenned, hogy a kritikaesfelelosseg@szajenszszeansz.hu email címen felveszed velünk a kapcsolatot. Írj és segítünk!

Hogyan épül fel?

A Szabadegyetem egy egyedülálló tudás és közösség teremtési forma. A rendezvényen egy tapasztalt mentor csapat segít abban, hogy a résztvevők egy közösséggé váljanak és a tudományos, valamint szórakoztató programokon gyűjtött készségek, ismeretek segítségével új, a társadalomra is hatással lévő projekteket hozzanak létre. 

 

A 2023-as Szabadegyetem projektjei, az ott létrejövő közösség jóvoltából megvalósulnak Budapesten, Pécsen, Szegeden, Zalaegerszegen, Szombathelyen, Miskolcon és Debrecenben. Ha érdekelnek ezek a programok, akkor tájékozódj róluk a Szájensz Szeánsz oldalán!

08.21. Megérkezés - beköltözés - integráció

08.22. Szakmai programok és szórakozás

08.23. Szakmai programok és szórakozás 

08.24. Projektnap és záróesemény

08.25. Irány haza

 

RÓLUNK MONDTÁK

“Látszott, hogy a szervezői csapat és a mentorok is tapasztaltak az ilyen rendezvények terén. Teljesen profi volt és csodás, minden elismerésem.”

“A Szabadegyetemnek köszönhetően motiváltabb vagyok abba hogy aktív tagja legyek a közösségnek és a saját ismereteimet és határaimat is tágítsam.”

“Látszik, hogy egy jól összeszokott csapat vagytok, akik baromi igényes munkát végeztetek. Le a kalappal! Nagyon hálás vagyok, hogy létezik ilyen Magyarországon!”

“Rengeteg élményt, értékes újonnan született kapcsolatokat, új perspektívákat, hálát és pár szúnyogcsípést kaptam a Szabadegyetemtől.”

A SZABADEGYETEM 2024-BEN IS KERESI TÁMOGATÓIT!

 

Mondanunk sem kell, hogy a Szabadegyetem nem jöhet létre támogatók nélkül!

 

Ha neked fontos a tudományos megismerés, a legmodernebb technológiai és szellemi ismeretek terjesztése, vagy szívesen támogatsz olyan közösségi kezdeményezést, amely a hiteles, tudományosan megalapozott információk terjesztésével és népszerűsítésével foglalkozik, akkor keress minket elérhetőségeinken! 
 

TÁMOGATÓINKNAK

E-mail cím:

kritikaesfelelosseg@szajenszszeansz.hu

A Szabadegyetemet az alábbi számlaszámra történő utalással is támogathatod: 

Számlaszám: 10918001-00000051-62860006 (HUF)
Pénzintézet neve: Unicredit Bank
Közlemény: Adomány - Szabadegyetem

TÁMOGATÓINK, PARTNEREINK

fb_cover_1.jpg
bottom of page