top of page

ápr. 15., P

|

Budapest // AURÓRA CIVIL KÖZPONT

Zenés széder este Lamm Dáviddal

Széder esti vacsorát rendezünk a Dor Hadas közösséggel. A széder este, amely leginkább a storytelling, a slam poetry és a gasztroszínház korai változatának egyre kortársabb köntösbe öltöztett változata, idén Lamm Dávid zenés kíséretével egészül ki.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Zenés széder este Lamm Dáviddal
Zenés széder este Lamm Dáviddal

DÁTUM & HELYSZÍN

2022. ápr. 15. 17:30

Budapest // AURÓRA CIVIL KÖZPONT, Budapest, Auróra u. 11, 1084 Hungary

AZ ESEMÉNYRŐL

Regisztrációi itt (enélkül sajnos nem tudunk helyet biztosítani): tinyurl.com/dorhadas-szeder-2022

A széder este, amely leginkább a storytelling, a slam poetry és a gasztroszínház korai változatának egyre kortársabb köntösbe öltöztett változata, idén Lamm Dávid zenés kíséretével egészül ki.

A széder estéhez kapcsolódik a háromfogásos vacsora, a szédertál, négy pohár bor és persze a pászka is.

Az este ára: 5000 ft/fő (családi kedvezménnyel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot a dorhadas@marom.hu-n)

Kérjük az összeget utald át erre a számlaszámra:

Marom Klub Egyesület 10918001-00000051-62860006

A regisztráció az összeg beérkezése utántól érvényes, általában hamar teltház van, úgyhogy érdemes minél előbb regisztrálni.

A közlemény rovatba írd, hogy Dor Hadas és a regisztrálók neveit, az átutalásról való bizonylatot pedig küldd el a dorhadas@marom.hu-ra, hogy tudjuk, hogy számíthatunk rád. Ha bármi problémátok, vagy kérdésetek, lenne, kérlek, ugyanerre a címre írjatok.

[Ha végül mégsem tudsz eljönni, akkor visszautaljuk a pénzt ha 3 nappal az esemény előtt lemondod a regisztrációdat, ha annál később, akkor csak az összeg felét tudjuk majd visszaadni.]

Közösségünk nagy gondot fordít arra, hogy szociálisan rászorulók is tudjanak széderezni, ezért kérlek jelezd nekünk külön, ha élnél a lehetőséggel. Ha pedig úgy érzed, hogy megengedheted magadnak, hogy hozzárjárulj a rászorulók vacsorájához, utalj valamennyivel többet, és mi ezt erre fogjuk fordítani

Gyerekeket is örömmel látunk. Bár az este hosszú, igyekszünk a családok számára is kényelmessé tenni az ünnepet. A regisztrációs űrlapon jelöld, hogy hány éves gyerek/ekkel érkezel, illetve kérdés esetén, keress minket bizalommal.

MEGOSZTOM

bottom of page