• Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify
dummy_bg_edited.jpg
Névtelen-3.png
Névtelen-2.png

ESEMÉNYEK

Nincsenek közelgő események

PROJEKTEK

 
-BANKI01.png
marom_projekt-pikto_OSSZES-2.png

BÁNKITÓ

SZT logo transparent 1920 × 1080_edited.png
SZT logo transparent 1920 × 1080_edited.png

SZABAD TEREK

ZSK-GREY_edited.png
ZSK_COLOR_edited.png

ZSIDÓ KULTÚRA

marom_projekt-pikto_IDOUTAZO.png
atlatszo_szines-5_DORHADAS.png

DOR HADAS

aurora_img_1.jpg
marom_logoverziok_2018-szines_emblema.png

MI A MAROM?

 

A Marom Klub Egyesület zsidó ifjúsági kulturális szervezetként 1999-ben kezdte meg működését, ám az évek alatt, megtartva korábbi fókuszát, tevékenységét kiszélesítve mára az egyik legfontosabb civil-közösségszervező szervezetté vált.


Célunk, hogy a közösség erejével egy olyan társadalmat hozzunk létre, amely igazságosabb, megvédi a gyengébbeket, segít az elesetteknek, tiszteli és ünnepli a másságot és békés eszközökkel harcol a kirekesztés és az elnyomás minden formája ellen.


Ennek megvalósítása érdekében olyan tereket és eseményeket hozunk létre, ahol a céljainkkal megegyező értékeket valló csoportok és magánszemélyek biztonságban dolgozhatnak és találkozhatnak egymással.

Olyan független helyeket, ahol a közösség szabadon megoszthatja egymással gondolatait, cselekvésre és részvételre sarkall és oltalmat nyújt a szabadság és a függetlenség egyre szűkülő terében.

 

Jelenleg futó legfontosabb projektjeink a 2014-ben alapított Auróra Civil Központ és a 2009-ben útjára indított Bánkitó Fesztivál. Emellett számtalan fesztivált, koncertet, demonstrációt, akciót indítottunk útjára, nemzetközi és hazai civil együttműködések kezdeményezői és résztvevői vagyunk. A Marom fennmaradását támogatóink és önkénteseink garantálják.

TÁMOGATÓINK

jdc.png
Civitates.jpg
summa.jpg
jhf.png
marom-olani-f-copy.png
MCSZ logo_edited_edited.png
masorti.png
osi-copy.png
mazsihisz_uj_logo-kicsi.jpg
Expodom_logo_hungary_version (1).png

TÁMOGASS MINKET!

LEGYEN A KULTÚRA SZABAD!