top of page

GALAMBOS DORINA - 50KM KIHÍVÁS

Énekes, dalszerző-szövegíró
ZUBRECZKI DÁVID - 50KM KIHÍVÁS

KIHÍVÁSOM: 1+1 HETES

Galambos Dorina vagyok, az YZZO, Mrs Columbo, DIORA, Szilárd Piano Projekt zenekarokban találkozhatsz velem. Szeretem a jó zenéket, és szeretek koncertekre járni. Ezt szeretném még sokáig egy környezettudatosabb világban csinálni! 🤘🏻🌏


MOTIVÁCIÓIM & AMIT MÁR CSINÁLOK:

Nem szeretem a szemetelést, bosszant, ha az utcán ezzel találkozom. Amit mégis muszáj kidobni, azt szelektíven teszem. Egyszerre nem sok élelmiszert veszek, hogy ne romoljon rám. Szeretek finomakat főzni, és általában magyar termékeket választok, sosem teszem zacskóba a zöldségeket, saját kis vászontáskával járok vásárolni.

Tömegközlekedéssel szinte bárhova eljutok, autóm nincs, és kedvem se lenne a dugóban ülni és anyázni. Ruhát is ritkán veszek, azt is inkább vintage shopból, vagy hazai tervezőkkel dolgozom együtt. Én is klímaszorongok. Tényleg el tudom képzelni, hogy a végén ilyen Mad Max-szerű elsivatagosodott vidéken szenvednek majd az utolsó túlélők. Jó lenne, ha ez ellen mindenki csak egy kicsit is tenne! Sok kicsi sokra megy alapon egy szebb környezetet menthetnénk át a következő generációknak! Ezért is tetszik ez a kihívás!


AMIT VÁLLALOK:

Szívesen lemondok a déli gyümölcsökről, készételekről. Van a közelemben termelői piac, a mézet a múltkor is onnan vettem. Többet fogok piacra járni, ezt megfogadom! Vannak barátaim, akiktől tudok vásárolni kézműves portékákat, erről majd dokumentálok instán, vagy facebook-on. ;)


AMIBEN FEJLŐDNÉK:

Jó lenne abban fejlődni, hogy mondjuk előre kitaláljak egy heti menüt, de mivel elég rendszertelen ez a zenészélet, nem vagyok túl bizakodó. Próbálkozni azért lehet! :)


AMIRŐL NEM BIZTOS, HOGY LE TUDOK MONDANI:

A reggeli kávémról sajnos én sem tudok lemondani.


HALLGA

Comments


 ÁTUTALÁSSAL

10918001-00000051-62860006 (HUF)HU81
1091 8001 0000 0051 6286 0013 (USD)

HU86 1091 8001 0000 0051 6286 0020 (EUR)

SWIFT: BACXHUHB // UNICREDIT BANK
 

A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE

A NAGYKÖVET NEVÉT!

EGYSZERI ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

RENDSZERES ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

bottom of page