top of page

JÉGER-KADERJÁK ESZTER & JÉGER ZSOMBOR - 50KM KIHÍVÁS

Építész & Színész
ZUBRECZKI DÁVID - 50KM KIHÍVÁS

KIHÍVÁSUNK: 30 NAP

Eszter vagyok, és a férjemmel, Zsomborral ketten vállalkoztunk a kihívásra. A 12. kerületben élünk, én tősgyökeres budapesti vagyok, Zsombor Debrecenből költözött fel lassan 10 éve. Én idén diplomáztam le a MOME Építőművész Mester karán, Zsombor pedig színész, többek között az Örkény István Színház társulati tagja. Novemberre várjuk első kislányunkat. :)


MOTIVÁCIÓIINK & AMIT MÁR CSINÁLUNK:

Budapesten élek, és itt is nőttem fel, így számomra mindig egy romantikus, kicsit elérhetetlen világ volt a vidéki élet. Nem kell olyan messzire menni, hogy önfenntartásról beszéljek, pusztán olyan lelőhelyeket találni is kihívás, ahol nem tökéletes szabályos gömb alakú tesco paradicsomot lehet vásárolni, pláne, ha az árát is figyelembe veszem. Az elmúlt 6-7 évben elkezdtem figyelni arra, hogy mit és hol vásárolok, kit támogatok a szokásaimmal, és igyekszem alapvetően minél kevésbé ártalmas lenni a Föld bolygó számára. Ezt a kihívást jó apropónak érzem arra, hogy kicsit megerőltessük magunkat, és a jelenleginél több energiát szánjunk az élelmiszerek tudatos beszerzésére.


AMIT VÁLLALUNK:

Sajnos elég gyakran előfordul, hogy a férjemmel ellustulunk, és főzés helyett berendelünk egy pizzát vagy valami hasonlót, a kihívás alatt megpróbálunk leszokni erről.


AMIBEN FEJLŐDNÉNK

Általában mindent, amit tudok piacon vásárolok, de a jelenlegi gazdasági helyzet és az infláció egyre gyakrabban lök a Lidl-nagybevásárlás irányába. Szeretném feltérképezni a további lehetőségeimet, annak reményében, hogy van átmenet a budai túlárazott piacok és a nagyvállalatok között.


AMI NEHÉZSÉG LESZ:

Jelenleg 7 hónapos terhes vagyok, és elég gyakran fordul elő, hogy a kisbaba egyértelmű utasítást ad arra, hogy azonnal vigyek be a szervezetembe pár kalóriát, lehetőleg cukor formájában. Szinte biztos vagyok benne, hogy lesz alkalom, amikor kénytelen leszek beszaladni egy kisboltba és venni egy csokit, főleg így a harmadik trimeszter végéhez közeledve...


AMIRŐL NEM BIZTOS, HOGY LE TUDUNK MONDANI:

Minden napom müzlivel indul, és nem állok rá készen, hogy ezt elengedjem.


HALLGA

Comments


 ÁTUTALÁSSAL

10918001-00000051-62860006 (HUF)HU81
1091 8001 0000 0051 6286 0013 (USD)

HU86 1091 8001 0000 0051 6286 0020 (EUR)

SWIFT: BACXHUHB // UNICREDIT BANK
 

A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE

A NAGYKÖVET NEVÉT!

EGYSZERI ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

RENDSZERES ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

bottom of page