top of page

OMOH - AURÓRA NAGYKÖVET

Queer partiszervező

A budapesti OMOHpartik szervezőit a sorozat elindítása előtt több dolog is inspirálta; legfőképp mégis az, hogy három hangsúlyos zenegyűjtőről van szó, akiknek mániája a zene – ezzel együtt olyan zenék, amelyeket nincs kinek és hol lejátszani, holott virágzik a magyar főváros belvárosi partiszcénája.


És persze ott van Berlin. Közhelynek hangzik már a német fővárossal dobálózni, de ők tényleg úgy gondolják, hogy a németországival ellentétben a hazai melegéletnek nem igazán része a valódi house- és technokultúra –, és ehhez még csak nem is kell nagyon elrugaszkodva a Berghain kultuszából kiindulni. Ezen szeretnének változtatni.


“Észrevettünk egy rést. Azt, hogy itthon nincs olyan buli, ahol ne diszkót vagy Beatport TOP100-as deep house-t, vagy leginkább csak szimplán a populárisabb, divatos zenéket játszanák. Jelenleg a legtöbb melegbuli puccoskodás kommersz zenékre, és valahol mintha a lényeg, a gyökerek elvesztek volna. Az OMOH zenei irányvonalát nehéz lenne behatárolni, mivel mindenki a saját stílusát viszi az OMOH-ba.


Már évek óta kapcsolatban állunk az Aurorával, több ízben rendeztünk kisebb zenés összejöveteleket, beszélgetéseket és egyéb az LMBT+ és party kultúrához valamint a bulikban való ártalomcsökkentéshez kapcsolódó témájú workshopokat. Az Auróra egy olyan hely, ami minden alkalommal biztosítja számunkra azt a “safe space”-t ahol a programok résztvevői szabadon találkozhatnak, felvállalhatják magukat, megoszthatják gondolataikat vagy épp csak zavartalanul, táncolva jól érezhetik magukat. Mindig barátságos fogadtatásban van részünk és nagyra becsüljük és tiszteljük az ott dolgozók és a hely LMBT+ és egyéb kisebbségek felé irányuló támogatását, ami számunkra is egy kitűzött cél. A jelenlegi politikai helyzetben ritkák az olyan közösségi terek, amelyek aktívan az emberek és közösségek jogaiért küzdenek, pont ezért fontos és szükséges, hogy az Auróra zavartalanul működhessen.


Fő értékeink a befogadás, konszenzus, tisztelet és szexuális pozitivitás.

Azt akarjuk, hogy az emberek elengedjék magukat, és egy kis időre eltávolodjanak a valóságtól. Szeretnénk hozzájárulni közösségünkhöz és biztonságos teret teremteni mindenki számára.


CÉLUNK NAGYKÖVETKÉNT

100.000 Ft-ot szeretnénk gyűjteni az AURÓRA számára.

 ÁTUTALÁSSAL

10918001-00000051-62860006 (HUF)HU81
1091 8001 0000 0051 6286 0013 (USD)

HU86 1091 8001 0000 0051 6286 0020 (EUR)

SWIFT: BACXHUHB // UNICREDIT BANK
 

A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE

A NAGYKÖVET NEVÉT!

EGYSZERI ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

RENDSZERES ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

bottom of page