top of page

Németh Juci - 50KM KLÍMAAKCIÓ

Énekesnő
ZUBRECZKI DÁVID - 50KM KIHÍVÁS

Nagyon régóta foglalkozom ezzel a témával. Nemjuci zenekarom 2017-től 7 éven keresztül erre helyezte a zene mellett a legnagyobb hangsúlyt, hogy felhívjuk a figyelmét az embereknek, változtatniuk kell. A zenekar már nem aktív, de én még igen. Posztjaimban, megnyilvánulásaimban mindig igyekszem példát mutatni vagy tippeket adni a változatásokhoz, egyszerű odafigyelésekhez.


Régen mindig csodabogárnak néztek, mert így gondolkodtam. Engem meg nagyon zavart, hogy ez ne legyen már különleges tulajdonságnak kezelve. Nekem ez evidens, normális, alap attitűd. :)


MOTIVÁCIÓIM & AMIT MÁR CSINÁLOK:

Falun lakunk Budapest mellett, kistermelőktől vásárolok nagyrészt. Őstermelőktől zöldséget, kapirgálós baromfit. Megtermelünk jónéhány zöldséget is itthon. Takarékoskodunk a vízzel erősen, áramunk napelemmel táplálkozik. Esővízzel öntözök. Átgondolom a mosásokat, holott nagyon szeretek mosni, de már áttértem a 20-30 fokos mosásra és rövid programokra, ecet használatára. Vegyszert semmiben nem használok, minden szerünk lebomló (kukászacsi is, stb.). Szelektíven gyűjtjük a szemetet. Koncerteken az öltözőmet nagy gonddal hagyom magam után villany lekapcsolással, fűtés levételével. Nem repülök. És még csomó minden. Átszövi a tevékenységeimet ez az odafigyelés. Igyekszem semmit nem csinálni meggondolatlanul.


A zenekarom mellett 4 évig - elsők között - nyitottam egy vintage butikot Nemruci néven, ahol csodás használt ruhákat álmodtunk meg az erre nyitott fiatalokra. 95%-ban már csak organikus termékeket használok smink terén, test- es arcápolásra is.


AMIT VÁLLALOK:

Buzdítom és feldobom a témát zenekaraimnál, amit amúgyis régóta tervezek már, hogy hogyan tudunk környezettudatosan koncertezni. Pl kis ásványvizes palackok leváltása stb.


AMIRŐL NEM BIZTOS, HOGY LE TUDOK MONDANI:

Autózás találkapontokra, ahonnan koncertekre megyünk. Éjszaka anyukaként sietek haza, akkor autóval tudom ezt megoldani falura. Viszont kis autóval járok, kis fogyasztással.


RÓLAM MÁSHOL:


HALLGA

 ÁTUTALÁSSAL

10918001-00000051-62860006 (HUF)HU81
1091 8001 0000 0051 6286 0013 (USD)

HU86 1091 8001 0000 0051 6286 0020 (EUR)

SWIFT: BACXHUHB // UNICREDIT BANK
 

A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE

A NAGYKÖVET NEVÉT!

EGYSZERI ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

RENDSZERES ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

bottom of page