top of page

BÜKI DÓRA - 50KM KIHÍVÁS

Színházi producer
ZUBRECZKI DÁVID - 50KM KIHÍVÁS

KIHÍVÁSOM: 30 NAP

Amióta az eszemet tudom, színházban dolgozom, előtte pedig kávéházban, illetve az ügetőn. 2009-ben Mundruczó Kornéllal alapítottuk a független Proton Színházat. Azóta ennek fenntartása kitölti az életemet. :)


MOTIVÁCIÓIM & AMIT MÁR CSINÁLOK:

Fontosnak tartom, hogy a saját szintjén mindenki megtegyen minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy minél zöldebben éljen. Azt gondolom, nem lehet ennyire pazarlóan, ennyire önzőn élni, ahogy nagyon sokan tesszük, ahogy azt a társadalom megengedi, sőt, ahogy az elénk példaként állított emberek, hírességek, celebek, stb. teszik. Teljes tévútnak tartom a jelen irányt. Az állandó virtuális és valós úton levés helyett muszáj elkezdenünk kisebben gondolkozni, felvenni a kapcsolatot közvetlen környezetünkkel és egymással. Vannak zöld szokásaim. Pl. termelői piacra járok, csomagolásmentes zöldséget veszek, illetve az egyéb termékeknél is figyelek arra, hogy minél kevesebb legyen a csomagolás, mindig van nálam zacskó, nem használok nejlont, szelektíven gyűjtöm a szemetet, amit lehet visszaviszek. Emellett 14 éves korom óta vegetáriánus vagyok.


AZÉRT VÁLLALOM

Egyrészt mert fontosnak tartom az 50 km kihívást, másrészt mert Rákos Blanka lendülete magával ragadott.


AMIBEN FEJLŐDNÉK

Előfordul, hogy lustaságból ételt rendelek. Erről teljesen le szeretnék mondani, mivel ez rengeteg felesleges csomagolást jelent. Helyette főzni szeretnék, akkor is, ha nincs kedvem. :) Illetve ebből egyenesen következik a rendszeres piacozás, hogy legyen alapanyag. Jobban szeretnék arra figyelni, hogy ne maradjon égve a villany, amikor senki nincs a szobában, illetve úgy általánosságban minden többletfogyasztást szeretnék visszafogni.


AMI NEHÉZSÉG LESZ:

Legyőzni a pillanatnyi lustaságot, fáradtságot. Azt hiszem, tulajdonképpen kb. mindig erről van szó. :)


AMIRŐL NEM BIZTOS, HOGY LE TUDOK MONDANI:

Napi 1 kávé, illetve a banán és az avokádó. Bár a banán az lehet, hogy menni fog. :)


HALLGA

Comments


 ÁTUTALÁSSAL

10918001-00000051-62860006 (HUF)HU81
1091 8001 0000 0051 6286 0013 (USD)

HU86 1091 8001 0000 0051 6286 0020 (EUR)

SWIFT: BACXHUHB // UNICREDIT BANK
 

A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE

A NAGYKÖVET NEVÉT!

EGYSZERI ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

RENDSZERES ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

bottom of page