top of page

FÜLÖP-KÁLMÁN HANGA ILDIKÓ - 50KM KIHÍVÁS

Tanító
ZUBRECZKI DÁVID - 50KM KIHÍVÁS

KIHÍVÁSOM: 30 NAP


MOTIVÁCIÓIM & AMIT MÁR CSINÁLOK:

Igyekszem olyan csomagolású termékeket venni, amit újra fel lehet használni vagy lebomló anyagból készült. Ezeket, meg minden egyebet is szelektíven gyűjtünk itthon.


Tanítóként sok mindent felhasználok a gyerekekkel kézműves foglalkozásokon is. A boltba most már majdnem mindig felkészülten megyünk és van nálunk vászontáska több méretben is, hogy pékárut vagy zöldséget, gyümölcsöt abban vegyünk, illetve nagy bevásárlótáska is. A tejet és sajtot most is termelőtől, háztól vesszük, mióta kiderült, hogy nem a laktózzal van bajom, hanem a laktóz+tartósító kombinációjával.


AMIT VÁLLALOK:

Heti legalább 1x a piacon vásárolok bolt helyett.


AMIBEN FEJLŐDNÉK:

A piacra járást rutinná alakítani. Tudatosabban vásárolni, mert most sokszor előfordul, hogy tele van itthon minden polc, mégsem lehet összedobni egy igazán jó ebédet vagy vacsit, mert nem annyira passzolnak össze az alapanyagok.


AMI NEHÉZSÉG LESZ:

Jó lenne, ha kapnék ötleteket arra, hogyan tervezzem meg mondjuk a heti menüt, hogy vásároljak hozzá, ilyesmik. További nehézség ebben, hogy nem szeretünk sokkal előre tervezni, hogy mikor mit eszünk, mert addigra már esetleg nem kívánjuk az adott ételt és így nem is szeretünk előre bevásárolni 1 hétre vagy hosszabb időre. Inkább többször megyünk boltba.


AMIRŐL NEM BIZTOS, HOGY LE TUDOK MONDANI:

A reggeli kávémtól nem tudok megválni.


CSATLAKOZZ A KIHÍVÁSHOZ >>>

#MI IS EZ? >>>

#KIBESZÉLŐ >>>

#A KIHÍVÁS MENETE >>>

#ADATBÁZIS >>>

#SZABÁLYOK >>>

#GYÓNÓFAL >>>