top of page

PITZ DÁNIEL - 50KM KIHÍVÁS

Újságíró
ZUBRECZKI DÁVID - 50KM KIHÍVÁS

KIHÍVÁSOM: 30 NAP

Pitz Dániel vagyok, újságíró és kezdő vlogger. Nemcsak a híreket szeretném eljuttatni másokhoz, hanem arra is fel szeretném hívni a figyelmet, hogy mi vagyunk az utolsó generációk egyike, akik még érdemben tehetünk a Föld megmentéséért.


MOTIVÁCIÓIM & AMIT MÁR CSINÁLOK:

Alapvetően eddig is igyekeztem a lehető legzöldebben élni, így minden szombaton járok piacra, nem rendelek házhoz ételt, de még autóm sincs, mert úgy gondolom, a kényelem nem előzheti meg az emberi egészséget.


AMIT VÁLLALOK:

Amikor boltban vásárolok, igyekszem magyar termékeket vásárolni, de sokszor megdöbbenek, hogy egy-egy vásárlás után mennyi műanyag szemét keletkezik. A következő időszakban igyekszem sokkal előbbre tervezni, hogy a piacokon műanyagmentesen vásárolhassak be. Továbbá célom, hogy felfedezzek több termelőt, akik a közelben árulják termékeiket, hogy így is hozzájárulhassak a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez.


AMI NEHÉZSÉG LESZ:

Mivel elég hektikus az életem, félek, hogy nem mindig tudom megvalósítani az elképzeléseimet. Tartok attól is, hogy hiába vásárolok budapesti piacokon azért, hogy helyi termékeket vásároljak, az ott lévő árusítók nagy része a Nagybani piacról szerzik be a termékeiket, amik meg ki tudja milyen távolról érkeznek.


AMIRŐL NEM BIZTOS, HOGY LE TUDOK MONDANI:

Szeretnék kevesebb húst fogyasztani annak igen nagy környezeti lábnyoma miatt, de lemondani róla, nem valószínű, hogy tudnék. Ezért szeretnék egy egészséges egyensúlyt kialakítani a napi húsfogyasztás és a vegetáriánus életmód között.
HALLGA

Komentáře


 ÁTUTALÁSSAL

10918001-00000051-62860006 (HUF)HU81
1091 8001 0000 0051 6286 0013 (USD)

HU86 1091 8001 0000 0051 6286 0020 (EUR)

SWIFT: BACXHUHB // UNICREDIT BANK
 

A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE

A NAGYKÖVET NEVÉT!

EGYSZERI ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

RENDSZERES ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

bottom of page